פאסטל

מיקום מסעדת פאסטל במוזיאון ישראל ברחוב שאול המלך 27 בתל אביב מצד אחד פונה לקהל המבקרים במתחים המוזיאון, תיאטרון הקאמרי והאופרה הישראלית. מצד שני קהל אחר שלא מבקר במתחם עשוי לפספס אותה (בהמשך תגלו אם זה טוב או רע). חנייה במרחק כמה דקות מהמסעדה בחניון גולדה.
עיצוב המקום כמו גם המנות שלו בסגנון צרפתי עם תחושה של פאר ואמנות, דבר המתחבר היטב למיקומה.
אף שהזמנתי מקום לשלישי בערב, כשהגענו בשבע בערב, המקום היה כמעט ריק.
למנה ראשונה הזמנתי מרק דלעת שהגיע עם שרימפס חמאה, עירית ומקל לחם. עיצוב המנה היה יפה ונקי. טעמה היה סביר ולא מעבר עם כמות שרימפס מצומצמת ביותר.

מנה ראשונה נוספת שהוזמנה – שרימפס בגריל הכללה בצל חרוך, עשבי תיבול, ויניגרט, אפונה, זיתים, צ'ילי ושומשום. גם כאן עיצוב המנה עלה על טעמה שהיה חביב ולא יותר.

למנה עיקרית הזמנתי פקארי ראגו הכוללת אטריות חלולות עם בשר אונטריב, ירקות, פטרוזילה ופרמאזן. המנה הייתה גדולה ומשביעה אבל הפריע לי שבניגוד למנות ראגו שמגיעות עם הבשר טחון, כאן הבשר הגיע כרצועות מפוררות, בצורה שפחות התחברה למנה.

לקינוח הזמנו שוקולד אגס שכללה גלידת אגס מקורמל, אגסים חלוטים בסירופ וניל, מוס שוקולד מריר וג'לי וויסקי. זו מנה שהתבלטה במראיה וכן בטעמה. לא גדולה אך טעימה מאוד, בעיקר למי שאוהב אגס.

לסיכום, על אף המנה האחרונה המצויינת והשירות לאורך הארוחה שהיה מקצועי ומנומס, המנות מתומחרות גבוה למדי ואף מנה ראשונה או עיקרית לא הייה מוצלחת במיוחד. עם זאת, למי שנוח להגיע למסעדה בקירוב למתחם המוזיאון ובמיוחד לאוהבי קינוחים מתוחכמים, כדאי לנסות את המסעדה.

ציון – 7

תאריך הביקורת 20/02/2018

סה"כ עלה 288 ש"ח לשני סועדים (עיקרית אחת)

–  מרק דלעת 54 ש"ח
– שרימפס בגריל 82 ש"ח
– פקארי ראגו 96 ש"ח
– שוקולד אגס 56 ש"ח

אתר המסעדה

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s