הסמטה

סוג המבורגר שלאחרונה הפך להיות מאוד פופולרי הוא הסמאשבורגר. מדובר בקציצה מעוכה כך שמידת העשייה שלה גבוהה יותר והטעמים יותר קריספיים. יצא לי לאחרונה לטעום סמאשבורגר מוצלח בפורט 19, אז חשבתי לנסות גם במקום אחר. הסמטה לראשונה נפתחה במטולה על ידי יעקוב דור ולאחרונה נפתח סניף נוסף ברחוב יהודה לוי 109, תל אביב.
ההמבורגר כלל קציצה של 100 גרם, חסה, בצל, חמוצים מתקתקים וניתן גם לקחת את הגרסה עם גבינה שכוללת שתי פרוסות צ׳דר. הזמנתי ארוחה שכוללת גם צ׳יפס מתובל ברוזמרין ושום. 
20240227_125457

ההמבורגר היה די טעים למרות שכמות הבשר הייתה מצומצת למדי, כך שכל הרטבים והגבינה האפילו עליו. מה שכן, הצ׳יפס היה טעים מאוד עם התיבול שלו וכן שמתי לב שהרוטב ברביקיו שהזמנתי היה עם טעם מעט מעושן שאהבתי מאוד.

20240227_125523

ראיתי שיש גם מנת כדורי מוצרלה מטוגנים ומצופים שלא יצא לי לטעום בעבר. מנה סופר מושחתת. מתאימה לאוהבי הז׳אנר. לי זה היה יותר מדי גבינה בביס אחד.

20240227_130119

לסיכום, בהחלט מקום נחמד אם כי יש מקום לשיפור בגרסת הסמאש הבסיסית.

ציון 7.5

תאריך הביקורת 27/2/2024

סה"כ עלה 86 ש"ח לסועד אחד לעסקית צהריים

– סמאשבורגר עם גבינה 62
– צ׳יפס מתובל
– סודה
– כדורי מוצרלה 24

אתר המסעדה

כתיבת תגובה