עברו 8 שנים מאז שהייתי בארצות הברית או בסן פרנסיסקו ואספתי מאז כמות אדירה של המלצות להיכן לצאת לאכול. אחת ההמלצות הזכירה לי מסעדה עוד מטיול לסין, עם סגנון שלא קיים בארץ שנקרא Hot Pot. מדובר בבישול סיני או ליתר דיוק מונגולי – מרק שמתבשל במשך שעות ארוכות על גחלים עם תיבול סיני. הוא מגיע לשולחן ואז בוחרים שלל תוספות שטובלים אותן במרק לייצר תערובות שונות.
גררתי את ראש הצוות שלי למקום כבר ביום הראשון שהגענו לעיר. למזלי, לא הייתי צריך להתאמץ יותר מדי כי הוא אוהב לנסות מנות מיוחדות כמעט כמוני. בנוסף, חבר משותף בעבודה המליץ לנו על המקום שנקרא Happy Lamb, הממוקם ב Mason St 405, San Francisco, שלמזלנו היה גם קרוב למלון.
בתחילה היה צריך לבחור סגנון מרק. מאחר ואני אוהב חריף והוא פחות, הזמנו קומבו של חצי חריף וחצי רגיל.
לאחר מכן, בחרנו את סוג הבשר שכלל שילוב של בקר וטלה, וכן פטריות מסוג אנוקי ודלעת. לאחר זמן קצר שהמרק רתח, התחלנו להעביר את הבשר אל הקדירה הרותחת. תוך פחות מעשרים שניות הבשר כבר היה מוכן והיה אפשר לאכול אותו. שנינו נהנינו מאוד, הבשר היה עם טעמים מיוחדים שהשתלבו נהדר עם המרק וכן הירקות השלימו את הארוחה הבשרית היטב.
לקחנו גם לתוספת שיפודי טלה חריפים שהיו יותר פיקנטים, טעימים, אף שלא השתוו לבשר הקדירה.
לסיכום, אני בהחלט ממליץ על המקום למי שאוהב בשר, אוכל מיוחד בסגנון אסייתי, ובעיקר שיטת אכילה שונה ממה שהוא רגיל. המחיר גם היה סביר מאוד בהתחשב במה שהזמנו. אגב, הנוהל בארצות הברית במסעדות לגבי טיפ שונה מהארץ, 15-18% זה הטיפ הסטנדרטי לישיבה במסעדה, 20% זה לשירות מעל הממוצע.
ציון 9
תאריך הביקורת 16/07/2023
סה"כ עלה 55.43 דולר לשני סועדים שיוצא 211 ש״ח
– soup base 10.75$
– beef and lamb combo 18.46$
– lamb skewers 9.77$
– pumpkin 5.92$
– enoki mushrooms 6.46$
– soda 4.07$